شی باتر چیست و چه خواصی دارد؟

شی باتر چیست و چه خواصی دارد؟

با شی باتر جوان بمانید! شاید این جمله کمی کلیشه ای به نظر برسد اما اگر از خواص شگفت انگیز شی باتر مطلع شوید، بارها و بارها این جمله را تکرار می کنید.شی باتر چیست؟شی باتر یک روغن گیاهی است که از مغز درخت شی در آفریقای جنوبی استخراج می شود. این درخت، دارای دانه های روغنی است که شبیه فندق است. برای استخراج این روغن که شبیه کره است، ابتدا مغز میوه درخت شی را پودر می کنند و سپس در آب جوش می جوشانند. بعد از چند دقیقه جوشاندن، روغن آن روی آب می ماند. کافی است منتظر بمانید تا دمای آب کم شود، شی باتر در روی آب جامد می شود.فواید شی باتر برای پوست و مواگر به طور خلاصه وار بخواهیم درباره شی باتر صحبت کنیم، شی باتر فواید زیر را دارد:مرطوب کننده پوست است و فورا جذب پوست می شود. احساس جوانی را در همان استفاده اول از این روغن خواهید داشت.جوان کننده پوست به واسطه ویتامین های E و A ای که دارد.سرشار از آنتی اکسیدان است و از پوست شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. پس یک ضد سرطان است.ماده ضد عفونی کننده دارد و از رشد قارچ های پوستی پیشگیری می کند.ترک های پوستی را می کاهد و برای بازسازی سلول های پوستی مناسب است.اگر از شی باتر بر روی موهای خود استفاده کنید، فورا جذب مو می شود و از شکنندگی و خشکی مو پیشگیری می کند.شی باتر در درمان شوره سر کاربرد دارد.شی باتر در درمان اگزما نیز موثر است. حتی برای نوزادان نیز استفاده می شود.به طور کلی شی باتر یک معجزه گر پوست و مو است. سال هاست که از این ماده در لوازم آرایشی استفاده می شود اما در شی باتر در ایران، کمتر شناخته شده است. با این ها در سال های اخیر، شرکت های بسیاری این روغن شگفت انگیز را وارد کشورمان کرده اند.

Author: admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *