مهاجرت به دیار مادری

مهاجرت به دیار مادری

خداحافظ واتس اپ آپدیت جدید واتس‌اپ کاربران را مجبور می‌کند برای ادامه استفاده از این اپلیکیشن، اطلاعات خود را با فیس‌بوک به اشتراک بگذارند. واتس‌اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور می‌کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند، موافقت کردن با قوانین جدید واتس‌اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر از جمله شماره موبایل، پیامها و تصاویر در سایت فیس‌بوک به اشتراک گذاشته می‌شود😱.البته این قوانین شامل اروپا نمی شود چون اروپا قوانینی برای این مورد پیشبینی کرده است اغلب افراد مشهور حساب واتساپ خود را بسته اند زیرا معتقدند حریم شخصی آنها مورد تعرض قرار گرفته است. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران تفاوت حذف (حذف نرم افزار واتس اپ) با حذف اکانت (حساب کاربری)  را نمی دانند تصمیم گرفتیم، تفاوت های این دو موضوع را بررسی کنیم. بعد از حذف اکانت (حساب کاربری) واتساپ، تمام اطلاعات شما پاک خواهند شد و حتی اگر در آینده مجددا با همان شماره وارد واتساپ شوید، اطلاعات پاک شده باز هم غیر قابل ریکاوری(غیر قابل بازگرداندن) هستند.اما پس از حذف برنامه فقط شما از دیدن اطلاعات محرومید و اطلاعات همچنان روی سرور(سرویس دهنده) واتس اپ وجود دارند.حذف برنامه مانند این است که شما چشمان خود را ببندید و تصور کنید اشیاء پیرامون ناپدید شده اند. ولی حذف اکانت(حساب کاربری) باعث پاک شدن کلیه اطلاعات شما از سرور(سرویس دهنده) می گردد. برای پاک کردن اکانت واتساپ اولین کاری که باید انجام دهید، این است که وارد برنامه واتساپ شوید و سپس در صفحه اصلی، بر روی 3 نقطه عمودی کلیک کنید و از منو باز شده گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.گزینه حساب کاربری را انتخاب کنید.گزینه حذف حساب من  را انتخاب کنید.سپس کشور ایران را انتخاب کنیدو بعد شماره خود را بدون صفر وارد کرده و دکمه قرمز را فشار دهید. سپس دکمه قرمز انتهای صفحه بازخورد را فشار دهید. نکته: نوشن جواب سوالات باز خورد کاملاً اختیاریست. سلام ایتا سلام وطناز این پس بجای واتس اپ می توانید از پیام رسان قدرتمند ایتا که مانند تلگرام بوده با این تقاوت که وطنیست استفاده نمایید. همچنین ایتا دارای نسخهٔ دسکتاپ نیز می باشد.

Author: admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *