سقط جنین بر اثر مصرف میوه پاپایا در بارداری

سقط جنین بر اثر مصرف میوه پاپایا در بارداری

پزشکان در بسیاری از کشورهای آسیایی، به زنان باردار توصیه می کنند از خوردن پاپایا (به خصوص کال و نرسیده) پرهیز کنند.پاپایا یک میوه خوشمزه و آبدار است که به یک ابر غذا بشمار میرود. پاپایا در اکثر نقاط دنیا رشد میکند و مواد مغذی زیادی را در خود جای داده است. پیشنهاد میکنم حتما با ادامه این مقاله همراه ما باشید.پزشکان در بسیاری از کشورهای آسیایی، به زنان باردار توصیه می کنند از خوردن پاپایا (به خصوص کال و نرسیده) پرهیز کنند، زیرا منجر به سقط جنین می شوند.پاپایای کال و نرسیده حاوی آنزیم هایی مانند پاپائین است که آن را به یک داروی مؤثر طبیعی برای سقط جنین در هفته 2 تا 6 بارداری تبدیل می کند. پاپایای کال و نارس شامل مقدار زیادی از لاتکس میوه است که شامل آنزیم های پایین است.این آنزیم ها به عنوان پروستاگلاندین و اکسی توسین عمل می کنند که در واقع منجر به زایمان زودرس و سقط جنین می شود. این میوه می تواند باعث اختلالاتی در جنین شود. جدا از این، پاپایا غنی از ویتامین C است که می تواند باعث قاعدگی شود که در نتیجه می تواند منجر به سقط جنین گردد.پاپایابله. این ماده بسیار خطر است و مصرف پاپایا منجر به انقباضات رحم و در نتیجه سقط جنین می شود.پاپایا دارای مقادیر زیادی از ویتامین A ، ویتامین C ، فولات ، کلسیم و پتاسیم میباشد و همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز بشمار میرود. قسمت خوراکی پاپایا برگ ها و میوه آن میباشد.فشار خون پایین، ریسک کمتر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سرطان از دیگر خواص مصرف پاپایا میباشد.پاپایا خام برای درمان سوء هاضمه و زخم های سر باز استفاده میشود و آب پاپایا در درمان سوختگی ها و زگیل ها کاربرد دارد.برگ های پاپایا اغلب برای درمان انواع زخم ها استفاده میشود در حالیکه دانه های پاپایا برای درمان انگل روده بکار میرود.بله زنان باردار میتوانند از پاپایا استفاده کنند اما دوز مصرف و روش مصرف این میوه اهمیت بسیاری دارد که در ادامه اطلاعات مفیدی در این رابطه به شما خواهیم گفت.پاپایا خام دارای آنزیمی به نام پاپاین میباشد. پاپاین باعث افزایش میزان تولید استروژن میشود در حالیکه مانع تولید پروژسترون میشود. پروژسترون هورمونی است که رشد آندومتر را تحریک میکند. سطح پایین پروژسترون ادامه پیدا کردن بارداری را غیرممکن میسازد که در نهایت منجر به سقط میشود.پاپایا خام دارای یک ترشح شیری میباشد که حاوی مقادیر بالایی از لاتکس میباشد. این لاتکس منجر به آزاد سازی پروستاگلاندین ها و اکسیتوسین شده و در نهایت به انقباض دیواره های رحم ختم میشود. هرگونه مصرف پاپایا در مراحل اولیه بارداری باعث سقط جنین میشود.– یک عدد پاپایای خام متوسط را بشویید و پوست بگیرید.– آن را نصف کنید و دانه هایش را با استفاده از قاشق بردارید.– حالا پاپایا را به قطعه های 1 سانتی متری تکه تکه کنید.– در ماهی تابه، 2 فنجان آب، قطعات پاپایا و نمک به عنوان طعم دهنده اضافه کنید.– مخلوط را روی شعله متوسط ​​به مدت 10 تا 15 دقیقه جوش داده و سپس از شعله بردارید.– یک قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کنید و اندکی فلفل سیاه روی آن بپاشید.– مواد را مخلوط کنید و آن را در صبحانه و وعده های غذایی خود مصرف کنید تا زمانی که به نتیجه مطلوب خود برسید.نظرات خود را در قسمت دیدگاه ارسال نمایید.

منبع

Author: admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *